Café de la Poste

Informatie

Dit artikel is geschreven op 26 september en is geplaatst in Design.

Mikili: Bicycle Furniture

Je komt ze steeds meer tegen, design oplossingen om je fiets op te bergen. Onlangs nog toonden wij je de ‘Shoes, Books and a Bike’, een smaakvolle kast met ruimte voor een fiets. Voor wie het interieur echt minimalistisch aan wil pakken en toch een fiets kwijt wil, zijn de meubels van Mikili Bicycle Furniture een aanrader.

Mikili maakt sinds 2012 design oplossingen voor het opbergen van fietsen. Oprichters Leopold Brötzmann en Sebastian Backhaus zijn hiermee perfect ingesprongen op de groeiende populariteit voor high-end fietsen onder stedelingen.

Wij zijn erg fan van hun laatste product, de Slît. Dit design is nog het beste uit te leggen als een uitklapbare lijst waar je fiets in gehangen kan worden. Het is in ieder geval een onopvallende oplossing die je zonder moeite in je kamer op kan hangen en bezoekers niet af zal leiden. Tenminste, als er niet een hele toffe fiets inhangt.

Andere meubels van het talentvolle team uit Berlijn zijn de Kappô en Tîan. Dit zijn dan weer opbergsystemen voor de fiets die iets meer ruimte innemen in je kamer, maar nog steeds erg smaakvol zijn. Meer info over Mikili en alle meubels vind je via de website: http://mikili.de/en/

Geef een reactie